4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot-maskin spel

Utvald bild 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot maskin spel 675x360 - 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot-maskin spel

Samuraj-tema slots är den nya sensationen när det kommer till slot-maskiner. Det är något speciellt med konceptet med samurajer, stilen för den japanska kulturen och dess omgivningar som hjälper till att förstärka upplevelsen av ett slot-spel.

Medan du har ett stort urval av bra slot-maskiner som erbjuder det här fantastiska konceptet, finns det altid rum för fler alternativ av de här slot-maskinerna. Idag pratar vi om att ta en tur för att utforska olika samuraj-franchise samt se potentialen bakom den för ett slot-maskin spel.

Way of the Samurai

Way of the samurai kan anses som en bortglömd pärla från förr. Detta Playstation 2 spel följer den hedervärda storyn om en samuraj och hans resa över det mytiska Japan, samtidigt som han möter starka fiender.

Posta bilden 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot maskin spel Way of the Samurai - 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot-maskin spel
Trots att historien kan anses vara något av en kliché, finns det massor med potential bakom den klassiska storyn av en hedervärd samuraj och hans plikt.

Way of the Samurai kan ses som ett utmärkt koncept för ett slot-maskin spel. Designen i spelet är utmärkt då de kan lätta till deras originella konceptuella grafik i spelet av slot-maskinen. De här elementen kommer göra upplevelsen med behaglig för hardcore fans av den här berättelsen.

47 Ronin

En av de bästa berättelserna rörande samurajer är den som handlar om Ronin. Han är en ex-samuraj som fått sin heder nedsmutsad från dåtiden och hade kunnat fungera som ett utmärkt sätt att berätta historien på. Filmen ”47 Ronin” med Keanu Reeves är det perfekta exemplet på et bra Ronin berättelse.

Posta bilden 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot maskin spel 47 Ronin - 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot-maskin spel

Om vi använder element från den här filmen kan vi skapa ett koncept för ett fantastiskt slot-spel. Användandet av ljudeffekter av katanas som slås mot varandra och promotion bilder från filmen kunde addera massor med detaljer för att det skulle kunna bli både ett utmärkt slot-spel, men även ett äventyr av en livstid.

The Last Samurai

Det är dags att komma ihåg en specifik film från 2000-talet med Tome Cruise som en av de sista samurajerna. Medan filmen fick mängder med beröm från kritiker och fans, finns det inte uppföljare till den här filmen för att släcka törsten för många fans efter törsten av en ny action film med samurajer.

Posta bilden 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot maskin spel The Last Samurai - 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot-maskin spel

Oavsett detta skulle konceptet till en slot-maskin med historien från den fantastiska filmen kunna vara en bra idé-

När man tänker på de speciella funktionerna och designen på slot-maskinen, och när det kommer till grafiken skulle man kunna använda riktiga ljudeffekter från filmen. Detta skulle verkligen vara passande om man vill skapa ett uppslukande spel.

Seven Samurais

Det är dags att grata om en klassisk film och hur den satte samurajer i rampljuset. Seven Samurais är en kult-klassiker från 1950-talet. I den här filmen kan vi följa relationen mellan sju samurajer och deras hedervärda uppgift.

Posta bilden 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot maskin spel Seven Samurais - 4 Samuraj sagor som förtjänar ett slot-maskin spel

Seven Samurais är en ikonisk film som kräver mer uppmärksamhet idag. En slot-maskin som erbjöd de mest minnesvärda momenten från filmen som bakgrund är en utmärkt idé. Dessutom kan man nämna respekten av att hedra en utmärkt vintage film som Seven Samurais.

Samuraj-tema slot-maskiner är långt ifrån att bli föråldrade. Enkelheten bakom konceptet av samurajer och att slå samman dem med en slot-maskin är en kraftull kombination. Det är därför tusentals slot-spelar njuter av att spela de här spelen varje dag.

Author: Bloodyworld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *